Gostilna KOLAR, Obrtniška cesta 12, 3202 Ljubečna, Tel: 03 546 14 52 || GSM: 031 880 897 || Email: info@gostilnakolar.si

Malica ali kosilo sta pomemben del vsakdanjika

V Gostilni Kolar imamo dolgo tradicijo malic in kosil. Prepoznavni smo po hrani, ki je dnevno sveže pripravljena iz sezonskih sestavin. Zato ne pozabite preverite posebne sezonske ponudbe na dnu strani.

V jedilnike zajamemo tako ljubitelje mesa, kot jedi na žlico, testenin, rižot,… in tudi za vegetarijance je poskrbljeno. Torej, za vsak okus, tudi zahtevnejši, se v naši ponudbi najde marsikatera dobrota.

Želite prejemati brezplačen tedenski meni na email? Vpišite se na desni. 



 

Tedenska ponudba


  • Piščančji file v jurčkovi omaki, skutini štruklji, solata
  • File brancina na širokih rezancih s školjkami in šparglji, solata
  • Polnjene testenine z rikoto in špinačo v omaki svežih špargljev in suhih paradižnikov, solata
  • Motovilec z jajčko in domačim bučnim oljem 

Malice


Kosila


PONEDELJEK – 18. 3. 2019


  1. Kisla juha z mesom ali nogicami, pecivo
  2. Pečene svinjske rebrce, priloga, solata
  3. Ocvrte piščančje kračice, priloga, solata
  4. Pečenica, dušeno kislo zelje, zabeljen fižol
  5. Juha, gratinirane skutine palačinke, kompot
  6. Fuži s hobotnico in svežimi šparglji, solata
  7. Solatni krožnik s piščančjimi trakci in zelenjavo z žara
  8. Telečja rižota s čemaževim pestom, solata

Goveja juha ali česnova kremna juha

 

  1. Svinjska ribica v teranovi omaki, pražen krompir, solata, sladica
  2. File brancina na popečeni zelenjavi , solata, sladica

TOREK – 19. 3. 2019


  1. Jota s prekajenim mesom, pecivo
  2. Piščančji dunajski, priloga, solata
  3. uha, rižev narastek z jabolki, kompot
  4. Svinjski vrat na žaru, priloga, solata
  5. Široki rezanci z morskimi dobrotami (lignji, gamberi, školjke, romb), solata
  6. File pljučne na čemaževi rižoti s češnjevim pradižnikom, solata
  7. Solatni krožnik s piščančjimi trakci in zelenjavo z žara

Goveja juha ali česnova kremna juha

 

  1. Telečji dunajski, priloga, solata, sladica
  2. Ocvrti gamberi na čemaževi rižoti, solata, sladica

SREDA – 20. 3. 2019


  1. Pasulj s kranjsko klobaso ali prekajeno vratovino
  2. Pečen piščanec, mlinci, solata
  3. Goveji file v čebulni omaki, priloga, solata
  4. Domači njoki z jurčki, bučkami in tartufato, solata
  5. Goveji burger (100%) v domači bombetki, pečen krompirček
  6. File sveže tune na spomladanski rižoti, solata
  7. Solatni krožnik s piščančjimi trakci in zelenjavo z žara

Goveja juha ali česnova kremna juha

 

  1. Žar krožnik, pečen krompir z zelenjavo, solata, sladica
  2. File osliča na žaru, spomladanska rižota, solata, sladica

ČETRTEK – 21. 3. 2019


  1. Puranji ragu z zelenjavo, riž, solata
  2. Čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, solata
  3. Lignji po pariško, priloga, solata
  4. Burito z govjim mesom, pečen krompirček, solata
  5. Telečja pečenka, priloga, solata
  6. Lisičkina rižota s kozjim sirom in rukolo, solata
  7. Solatni krožnik s piščančjimi trakci in zelenjavo z žara
  8. Svinjski dunajski, priloga, solata


 

 Goveja juha ali česnova kremna juha

 

  1. Telečji zrezek v naravni omaki, testenine, solata, sladica
  2. Lovke hobotnice na testeninah z baziličnim pestom in češnjevim paradižnikom, solata, sladica

PETEK – 22. 3. 2019


  1. Telečja obara, pecivo
  2. Svinjska ribica v česnovi omaki, priloga, solata
  3. Ocvrti oslič, krompirjeva solata
  4. Pleskavica, džuveč riž, solata
  5. Testenine s šparglji, jurčki in svežo špinačo, solata
  6. Postrv po tržaško, kuhan krompir v kosih s čemaževim pestom
  7. Solatni krožnik s piščančjimi trakci in zelenjavo z žara

Goveja juha ali česnova kremna juha 

 

  1. Piščančji file na žaru, špargljeva rižota, solata, sladica
  2. Lignji na žaru, pečen krompir s čemaževim pestom, solata, sladica
to top button